Soy Boom in Latin America - Janubová, Barbora, 1991-
Skúmanie vývoja produkcie sóje a exportu sóje vo vzťahu k svetovej produkcii vo vybraných latinskoamerických krajinách (Argentína, Brazília, Paraguaj, Uruguaj, Bolívia).