The Death of Abenomics: Japan’s Road to “New Capitalism” - Baculáková, Kristína, 1988-
Takmer desaťročie v Japonsku dominovala Abenomika, ktorá bola synonymom boja proti prebiehajúcej stratenej dekáde. Aj po odchode premiéra Abeho nová vláda vedená Yoshihide Suga pokračovala v ekonomických reformách. S príchodom premiéra Fumia Kishidu sa však hospodárska politika Japonska mení. Príspevok mapuje skutočné výsledky abenomiky ako východiska pre novú vládu a definuje základné piliere nového kapitalizmu v Japonsku.