Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva - Kuhnová, Lenka, 1989-
Prezentovanie výsledkov bibliometrického rozboru témy potravinovej bezpečnosti v databáze WOS a preskúmanie súčasného stavu, štruktúry znalostí a kontextu vývoja potravinovej bezpečnosti.