Challenges Posed by Cultural Diversity in the WTO: Using the Example of China and its Approach to Protecting Intellectual Property Rights - Kozár, Patrik, 1993-
Prehľadný prierez problematikou, s ktorou súvisí čínsky prístup k ochrane práv duševného vlastníctva založený na implementácii vedeckých metód ako je výskum, analýza, indukcia a dedukcia, v kontexte svojich vzťahov s členskými štátmi WTO a ako môže kultúrny aspekt ovplyvniť prístup štátu k problematike, akou je ochrana práv duševného vlastníctva. Prehľad možných negatívnych dôsledkov nedodržiavania práv duševného vlastníctva pre Čínu.