Extremism in Presidential Discourse: A Content Analysis of Uzbek President Mirziyoyev's Speeches - Kromková, Júlia, 1998-
Analýza prejavov prezidenta Uzbekistanu Shavkata Mirziyoyeva od svojho nástupu k moci v roku 2016 so špecifickým zameraním na prítomnosť extrémistickej rétoriky. Analýza prístupov prezidenta k tejto problematike na národnej, regionálnej a medzinárodnej úrovni.