Analysis of the Process of Basic Modules of Social Services Information System - Ivaničková, Mariana, 1977-
Rozbor procesu základných modulov informačného systému sociálnych služieb, ktoré zahŕňajú modul registratúry, zberný modul, centrálny modul a verejný modul. Niektoré moduly sú prístupné verejnosti, niektoré pre potreby poskytovateľov sociálnych služieb na Slovensku a niektoré z nich sú prínosom pre spracovanie a rozbor štatistických údajov.