Cestovný ruch v rozvojových krajinách Afriky - Gajdošíková, Zuzana
Súčasný stav cestovného ruchu v Afrike so zameraním na perspektívy a rozvoj cestovného ruchu v rozvojových krajinách. Charakteristika súčasného stavu cestovného ruchu v rozvojových krajinách, identifikácia efektov cestovného ruchu a návrh možností ďalšieho rozvoja.