Výzvy a príležitosti v obchodných vzťahoch medzi Slovenskou republikou a Ukrajinou - Bato, Vladyslav, 2000-
Hlavným cieľom príspevku bude preskúmať vplyv politických opatrení a reformných iniciatív na obchodné vzťahy medzi Slovenskom a Ukrajinou. Zmeny v obchodnej politike a ekonomické reformy na Ukrajine majú významný vplyv na objem a štruktúru obchodu medzi Slovenskom a Ukrajinou. Zdôrazňuje dôležitosť zohľadnenia vyvíjajúceho sa ekonomického prostredia pri formulovaní obchodných stratégií a politík.