Vplyv celebrít na nákupné správanie generácií Y a Z - Burzová, Simona, 1999-
Cieľom tohto príspevku je zistiť, ako spotrebitelia generácií Y a Z vnímajú vplyv celebrít na ich nákupný proces a nákupné rozhodnutia, a poukázať na rozdiely medzi skúmanými generáciami. Aby sme sa oboznámili s problematikou, v úvodnej časti tohto príspevku definujeme základné pojmy ako celebrity či spotrebiteľské správanie.