Zo Slovenska do Európy: Ako Amazon.com otvára dvere slovenským e-shopom. - Petrovič, Marek, 1992-
V ére digitalizácie predstavuje Amazon.com kľúčovú bránu pre podniky túžiace expandovať na vybrané európske trhy. Táto štúdia sa zameriava na analýzu príležitostí a výziev pre slovenské e-shopy pri vstupe na tento online trhový portál. Skúma benefity a potenciálne výzvy spojené s touto expanziou a poskytuje usmernenie pre slovenské podniky na ceste k európskemu online úspechu. Naším cieľom je poskytnúť komplexný pohľad a usmerniť slovenské podniky na ceste k európskemu online úspechu.