Biophilia: A Liaison Between Wellbeing and Environmental Sustainability? - Ožvoldová, Katarína, 1984-
Dosahujeme ľudský blahobyt za cenu environmentálnej udržateľnosti? Ako dosiahnuť ľudský blahobyt a environmentálnu udržateľnosť súčasne? A aká je úloha obchodných organizácií pri riešení týchto problémov? Je odpoveďou biofília a biofilný dizajn? Skúmanie, ako biofília a biofilný dizajn riešia vzťah medzi blahobytom a udržateľnosťou v kontexte obchodných organizácií.