Inovatívne nástroje marketingovej komunikácie na oslovenie špecifického segmentu seniorov - Popovičová, Dominika, 1997-
Tento článok sa zaoberá identifikáciou vhodných inovatívnych nástrojov marketingovej komunikácie, ktoré by mohli organizácie využiť popri marketingových aktivitách na oslovenie seniorov, ktorí tvoria veľmi špecifický segment zákazníkov. Článok popisuje typológiu seniorov, nástroje marketingovej komunikácie a inovatívne riešenia pre oslovenie seniorov. Seniori tvoria veľkú časť populácie v SR a preto by si firmy mali uvedomiť možnosti, ako ich čo najefektívnejšie osloviť. Príspevok sa zaoberá vyhodnotením prieskumu priamo u seniorov a popisuje riešenia pre firmy, ktoré sa zameriavajú na oslovenie tohto segmentu seniorov.