Liečba post-covidového syndrómu ako inovatívne postupy v kúpeľníctve : The Slovak Spa Case - Halenárová, Mária, 1994-
Hlavným cieľom článku je identifikácia liečebných procedúr zameraných na post-Covid syndróm vo vybraných kúpeľných podnikoch na Slovensku. Na naplenenie primár-neho cieľa sme syntetizovali odbornú literatúru zaoberajúcu sa baneológiou a liečbou post-covid syndrómom. Sekundárne údaje boli získavané z internetových stránok vybraných kúpeľov na Slovensku. Výsledok výskumu bolo zistenie, že takmer všetky kúpeľné podniky na Slovensku sa zameriavajú na liečbu post-covid syndrómu a priniesla aj zvýšenie dlho-dobých pobytov.