Udržateľnosť v módnom priemysle - Matušovičová, Monika, 1967-
Aj na Slovensku sa už spotrebitelia začínajú riadiť princípmi slow fashion a vyhlasujú, že ich nákupné správanie je ovplyvnené udržateľným prístupom k prírode. Porovnanie jednotlivých kategórií módy z pohľadu spoločenskej zodpovednosti a hodnotenie postojov a názorov respondentov na udržateľnosť v oblasti módneho priemyslu. Udržateľné nákupné správanie v módnom priemysle. Vysvetlenie pojmov fast fashion a slow fashion.