Skúsenosti z riešenia aktuálnej utečeneckej krízy na Záhorí v kontexte svetovej utečeneckej krízy po roku 2022 - Oláh, Michal
Migrácia je pohyb osôb, alebo skupín osôb v geografickom a sociálnom priestore, spojený s prechodnou, alebo trvalou zmenou miesta pobytu.