Education and Inclusive Diversity Behaviour - Tarišková, Natália, 1973-
Zakaždým, keď sa začne práca na implementácií nových politík, procesov, pravidiel, modelov do praxe, je tu príležitosť zvážiť globálne pohľady na zmeny v projektovom manažmente a prístupy, používané na realizáciu prínosov a hodnoty z výstupov projektu. Aj implementácia Agendy 2030, predovšetkým jej trvalo udržateľných cieľov do praxe v prostredí univerzít je takým míľníkom. Aj uprostred zmien však stále existujú základné koncepty a konštrukcie, ktoré zostávajú na svojom mieste. Pochopenie, že kolektívne myslenie produkuje holistickejšie riešenia, ako myšlienky jedného jednotlivca, pokračuje. A to, že organizácie, a teda aj univerzity, využívajú projekty, ako prostriedok na poskytovanie jedinečného výsledku, alebo výstupu, trvá.