Financovanie MSP v oblasti cirkulárnej ekonomiky na Slovensku - Kašťáková, Elena, 1974-
Obehové hospodárstvo predstavuje zásadnú zmenu v prístupe k ekonomike, ktorá sa snaží minimalizovať odpad a využívať zdroje udržateľným spôsobom. Malé a stredné podniky (MSP) na Slovensku majú potenciál stať sa dôležitými hráčmi v tomto procese, ale často čelia finančným a iným administratívnym ťažkostiam pri implementácii cirkulárnych modelov. Preskúmanie financovania MSP v oblasti obehového hospodárstva Slovenska, poukázanie na problémy a určenie ďalších možností financovania MSP na Slovensku. Poukázanie na návratné a nenávratné možnosti financovania cirkulárnych obchodných modelov na Slovensku, ako aj na iné zdroje financovania cirkulárnych projektov.