The Digital Revolution of Sustainability: Supporting Sustainable Brands Through New Technologies - Chomová, Katarína, 1983-
Udržateľnosť sa ukázala ako jedna z najdôležitejších záležitostí na medzinárodnom trhu. Zároveň súčasný trend podnikania ponúka nové technológie, ako je internet vecí, Big Data, blockchain, strojové učenie, atď. Článok navrhuje príklady trvalo udržateľných technológií na ich integráciu, ako aj krátky prehľad niektorých súčasných riešení. Zahrnuté sú aj dva rôzne pohľady - digitálne technológie podporujúce udržateľné správanie zákazníkov a digitálne technológie podporujúce udržateľnosť značky.