Innovative Forms of Financing and Capital Structure Transformation inthe Digital Age - Bastyr, Silvia, 1978-
Tento článok sa zameriava na inovatívne formy financovania a ich vplyv na transformáciu kapitálovej štruktúry v digitálnom veku. S rýchlym rozvojom digitálnych technológií a životného prostredia sa objavujú nové možnosti financovania pre podniky a investície. Článok sa bude zaoberať tým, ako tieto inovácie menia spôsob, akým spoločnosti získavajú a riadia kapitál. Okrem toho preskúmame výzvy, ktoré tieto nové prístupy prinášajú, vrátane regulačných rámcov a bezpečnostných otázok. Článok má prispieť k lepšiemu pochopeniu tejto problematiky a diskutovať o všeobecných trendoch v inovatívnych formách financovania a kapitálovej štruktúre.