German Labor Unions: Shaping Occupational Trends and Earnings across Routine Jobs - Oleš, Tomáš, 1996-
Použitie individuálnych údajov z nemeckého sociálno-ekonomického panelu (SOEP) pre preskúmanie profesijných trendov a návratnosti zárobkov do rutinných zamestnaní za obdobie 1985-2019.