The Metaphorical Modeling of Anthony Fauci in American Media Discourse - Krajčovičová, Linda, 1987-
Americký mediálny diskurz a metaforický obraz Anthonyho Fauciho, významného lekára, imunológa, riaditeľa Národného ústavu pre alergiu a Infekčné choroby a bývalého hlavného lekárskeho poradcu prezidenta Joea Bidena.