Testing Vocabulary and Grammar: Online Techniques - Shumeiko, Natalia, 1972-
Celkový popis úloh na testovanie slovnej zásoby a gramatických zručností v obchodnej angličtine na univerzitnej úrovni v systém eSkúška, identifikovanie silných a slabých stránok eSkúšky pre hodnotenie znalostí obchodnej angličtiny.