Vplyv skupinovej supervízie na aktualizované zmeny v manifestovaných subjektívnych pocitoch a psychických stavoch pomáhajúcich profesionálov a profesionálok - Kuzyšin, Bohuslav
Pochopenie situačne aktualizovaných zmien v manifestovaných subjektívnych pocitoch a stavoch vrátane kontextov interakčnej povahy umožňuje vystihovať u jednotlivca optimálne súvislosti pre realizáciu jeho života a profesijných činností. Pomáha voliť relevantné optimalizačné zásahy a hodnotiť ich účinnosť s presahom ku kvalifikovanému výkonu jeho profesionálnej práce. Supervízia bezprostredne súvisí s výkonom sociálnej práce.