Tourism Focused on Vegans and Vegetarians - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Cieľom tejto kapitoly je uviesť čitateľa do problematiky cestovného ruchu zameraného na vegánov a vegetariánov uvedením európskych krajín s najvyšším počtom vegánskych a vegetariánskych reštaurácií, vybraných cestovných kancelárií zameraných na vegánskych a vegetariánskych spotrebiteľov a uvedením príkladov vegánskych /vegetariánske menu ponúkané dopravnými spoločnosťami.