Authority and Competences of Ethics Commissions at Universities of the SR - Kissová, Jana, 1979-
Pôsobnosť, kompetencie a úlohy etických komisií na vysokých školách. Identifikácia spoločných znakov a rozdielov v činnostiach uvedených subjektov v rámci jednotlivých vysokých škôl.