Analýza využitia vybraných zložiek umelej inteligencie v krajinách Európskej únie - Barkóciová, Miroslava, 1996-
Implementácia umelej inteligencie (AI) v rámci obchodných operácií v celej Európskej únii (EÚ 27). Zameranie sa na kľúčové modely AI - chatboty, automatizáciu, rozhodovanie, Big Data, robotiku, s cieľom poskytnúť dôkladné preskúmanie ich prevalencie a vplyv na podniky v rámci EÚ 27. Umelá inteligencia a podnikanie. Automatizácia pracovných postupov a pomoc pri rozhodovaní.