Podpora podnikateľských aktivít zo strany Európskej únie - Mura, Ladislav, 1979-
Príspevok má teoretický charakter. Jeho zámerom je poskytnúť pohľad na dôležitosť podnikateľských aktivít v prepojení na jednotlivé regióny a na význam podporných mechanizmov. Vzhľadom na zameranie konferencie sa autor orientuje hlavne na podporu zo strany Európskej únie a uplatňovanú politiku podpory podnikania. Parciálnym cieľom je vyvolať diskusiu k tejto parciálnej problematike teórie podnikania a teórie malých a stredných podnikov.