Posúdenie rizík v oblasti finančného stavu vybraného podniku - Kudlová, Zuzana, 1986-
Zásadou úspešného podnikania by mala byť vždy pripravenosť na možné prekážky, s ktorými sa podniky budú počas prevádzky svojej činnosti neustále stretávať. Podmienkou pripravenosti pre podniky je dostatočná znalosť relevantných informácií, ktoré je možné zistiť z rôznych analýz. Jednou z analýz, ktorá poskytuje spoločnostiam dôležité informácie o ich finančnej stránke a efektívnosti ich riadenia, je finančná analýza. Preskúmanie zdravia a výkonnosti spoločnosti ZZZ s.r.o. vo vybranom období prevádzky svojej činnosti v rokoch 2019 až 2023.