Is the Utilization of the State Budget Expenditures in Area of Education and Healthcare Sufficient? - Lukáč, Jozef, 1991-
Postavenie Slovenskej republiky vo vzťahu výdavkov štátneho rozpočtu k HDP v oblastiach školstva, zdravotníctva a ich jednotlivých subsektorov v porovnaní s ostatnými krajinami OECD, ktoré majú zverejnené alokácie výdavkov na 2021.