Procedure for Implementing New Information Systems - Cenek, Martin
Postupy, ktoré je potrebné vykonať pri implementácii nového informačného systému v podniku. Najskôr je potrebné poznať procesy organizácie, bez ktorých organizácia nemôže fungovať, a až potom sa organizácia môže zaoberať myšlienkou, ako tieto procesy sú alebo budú podporované implementovaným informačným systémom. Cieľom zavedenia informačného systému musí byť podpora stratégie a procesov, ktoré organizácia nevyhnutne potrebuje. Budovanie informačného systému je vecou tímovej práce, na ktorej sa podieľajú celé skupiny pracovníkov rôzneho zamerania a kvalifikácie.