Specificities of the Legal Regulation of the Financial Intermediation in the Bank Deposit Sector in the Slovak Republic - Winkler, Martin, 1975-
Verejnoprávna a súkromnoprávna regulácia vkladov. Právna úprava sprostredkovania v sektore prijímania vkladov. Zahraničná osoba ako finančný agent pôsobiaci v sektore prijímania vkladov. Obsah odborného finančného vzdelávania a skúšok vo vzťahu k finančnému agentovi pôsobiacemu v sektore prijímania vkladov. Špecifické povinnosti finančného agenta pôsobiaceho v sektore prijímania vkladov smerom k zákazníkom.