Determinants of the Growth of Small and Medium Enterprises - Slávik, Štefan, 1955-
Uskutočnenie kvalitatívneho terénneho výskumu na vzorke 146 MSP. Skúmanie najdôležitejších vonkajších a vnútorných determinantov rastu MSP. Rozbor vnútorných prekážok rastu MSP.