Európska únia a Slovenská republika v boji proti hybridným hrozbám - Jančíková, Eva, 1960-
Hybridné hrozby a kroky, ktoré Európa a Slovensko v posledných rokoch trvalo rieši. Riešenie hybridných hrozieb je prebiehajúci, nikdy nekončiaci proces, ktorý si vyžaduje rozvoj spoločenskej a vládnej odolnosti.