Legislatívne zmeny v samospráve za rok 2023 - Ukropec, Anton
V pokračovaní tohto seriálu o legislatívnych zmenách v samospráve za rok 2023 autor prináša prehľad zmien, ktoré sa týkajú školstva, prístupu k informáciám, odpadov, územnoplánovacej dokumentácie či dobrovoľníctva.