Relatívne ukazovatele finančnej analýzy podniku - Kaľuha, Pavol, 1998-
Výskum relatívnych ukazovateľov finančnej analýzy a ich význam pri posudzovaní finančnej výkonnosti a stability podniku. Teoretický základ relatívnych ukazovateľov a ich kľúčové princípy. Stručné informácie o objekte skúmania, ktorým je podnik LPH, a. s.. Analýza jednotlivých relatívnych ukazovateľov finančnej analýzy podniku. Zhodnotenie finančnej situácie spoločnosti.