Ekonomické trhy ovplyvnené pandémiou Covid-19 - Chrobák, Marián, 1997-
Pandémia Covid-19 zapríčinila množstvo ekonomických aspektov, ktoré spoločnosti ani jednotlivci nedokázali ovplyvniť. Vo veľkej miere nebolo možné predikovať vývoj ekonomických trhov ako v Európe, tak aj celosvetovo. Súvislosť medzi infláciou a vývojom miezd na Slovensku. Štrukturálne charakteristiky trhov práce. Trh práce a inflácia po pandémii. Inflácia a trh práce na Slovensku.