Kvalita poskytovania zdravotnej starostlivosti - Frívaldský, Marián, 1992-
Hodnotenie kvality zdravotnej starostlivosti, ktorá sa vykonáva v lekárskych zariadeniach na Slovensku, v krajinách Európskej únie a vo Veľkej Británii. Identifikácia rôznych faktorov a zdrojov informácií, ktoré vnímame, ako kvalitu poskytovania zdravotnej starostlivostí u pacientov.