Basic Economic Indicators of Assets, Liabilities and Total Revenues of a Specific Enterprise in Eastern Slovakia - Potoma, Radoslav, 1992-
V nasledujúcom príspevku pokračujeme v skúmaní základných ekonomických ukazovateľov skúmaného podniku VSS, as. Košice. Konkrétne sa budeme zaoberať hlbšou analýzou základných ekonomických ukazovateľov aktív, pasív a celkových výnosov. Na základe predchádzajúceho článku, ktorý sa zaoberal prvými dvoma ukazovateľmi, ktorými boli zisk a tržby, sme pristúpili k skúmaniu ďalších veľmi podstatných ukazovateľov.