University-Business Cooperation – the Main Barriers in Process of Cooperation and Development - Glittová, Klaudia, 1995-
Hlavným cieľom nášho príspevku je preskúmať prínos univerzitných vedeckých parkov a výskumných centier v krajinách V4 k zvýšeniu inovačných a kooperačných aktivít v regiónoch. V krajinách V4 bolo za posledných 10 rokov vďaka finančnej podpore z európskych štrukturálnych a investičných fondov vybudovaných niekoľko takýchto parkov.