Pracovná disciplína zamestnancov - Mičudová, Tatiana
Pracovná disciplína je jedným z kľúčových aspektov každého pracovnoprávneho vzťahu. Jej obsahom sú nielen práva, ale najmä povinnosti, ktoré zamestnancovi vyplývajú z uzavretého pracovného pomeru. Tento článok sa venuje najčastejším spôsobom porušovania pracovnej disciplíny a ako sa s týmito porušeniami vysporiadali súdy vo svojich rozhodnutiach.