Legislatívne zmeny v samospráve za rok 2023 - Ukropec, Anton
Záverečná časť seriálu o legislatívnych zmenách v samospráve za rok 2023 je zameraná na prehľad zmien v oblasti pracovného práva, ale aj na zmeny, ktoré sa týkajú príspevku štátu na sociálne bývanie, sociálneho fondu a oznamovania protispoločenskej činnosti.