Novela zákona o majetku obcí - Lengvarský, Ján
Dňa 1. novembra 2023 nadobudla účinnosť novela zákona o majetku obcí, ktorá zásadným spôsobom upravuje viaceré pravidlá nakladania s obecným majetkom. V článku autor prináša komentár k najdôležitejším zmenám, ktoré ovplyvnia predaj a prenájom majetku obcí.