Delegovanie ako spôsob manažérskeho myslenia - Kohútová, Ľudmila
Filozofiou manažmentu je dosahovanie svojich cieľov prostredníctvom druhých ľudí. To znamená prenesenie časti právomocí za zverené zodpovednosti na podriadeného pracovníka - manažér udeľuje "plnú moc", s ktorou má podriadený "právo" mocensky disponovať. Z čoho sa skladá celý proces delegovania?