Nezdaniteľná časť základu dane na daňovníka - Matlovičová, Iveta
Základné charakteristiky a uplatnenie nároku na nezdaniteľnú časť základu dane na daňovníka. Výška nezdaniteľnej časti základu dane na daňovníka. Princíp milionárskej dane.