Analýza majetku spoločnosti - Kudlová, Zuzana, 1986-
Príspevok je zameraný na analýzu majetkovej a kapitálovej štruktúry spoločnosti AAA, s.r.o. v rokoch 2019 – 2022, ktorá slúži na hodnotenie postavenia podniku na trhu. Prostredníctvom finančnej analýzy podnikateľský subjekt získava informácie, či štruktúra aktív a pasív prislúcha charakteru činnosti podniku a slúži na efektívne hospodárenie s podnikovým majetkom a jeho rozvojom. V príspevku je sústredená pozornosť na výkazy účtovnej závierky.