O podobách verejnej správy - Kukliš, Peter
"Verejná správa" je typický polysémický pojem. Hoci verejná správa je jednou zo základných súčastí verejnej moci i ústredným pojmom správneho (administratívneho) práva - vzhľadom, na charakter tohto fenoménu - je definične právne (a nielen právne) "neuchopiteľný."