PanDORA? - Lix Andraščiková, Jana
V poslednej dobe došlo k niekoľkým významným zmenám v európskych legislatívnych predpisoch v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Finančným sektorom, poistné odvetvie nevynímajúc, už niekoľko rokov rezonuje predovšetkým téma DORA (Digital Operational Resilience Act). Vplyv Covid-19 na kybernetickú bezpečnosť. DORA a povinnosti pre poisťovne.