Zelená příležitost udržitelnost v oblasti financí: ESG a jeho role v pojišťovnictví - Toth, Julian
V posledných niekoľkých rokoch sa množia celosvetové snahy a politické iniciatívy zamerané na zmenu klímy. Na čele týchto snáh stojí Európska únia so svojou ambicióznou európskou Zelenou dohodou a prijatím klimatického zákona EÚ. Poisťovne a ESG.