Dobrý sluha, ale zlý pán umělá inteligence je tady. Má smysl se jí obávat? - Lix Andraščiková, Jana
Legislatívna úprava umelej inteligencie. Nariadenie o umelej inteligencii (AIA). Poistný sektor a aplikácia umelej inteligencie.