Lepší podmínky pro retailové investory? přinese je retailová investiční strategie Evropské komise? - Desanti Danielowitzová, Nina
Európska komisia sa dlhodobo usiluje o plošnú harmonizáciu pravidiel naprieč finančnými trhmi a jedným z výsledkov je retailová investičná stratégia, ktorú zverejnila v máji. Reflektuje finálny návrh motivácie na investovanie na kapitálových trhoch alebo ide o ďalšie informačné zahltenie retailových investorov?